Attefallshus

Attefallshus är ett komplementbostadshus som får byggas utan bygglov med en sammanlagd yta om upp till 25 kvm (kräver anmälan till kommunen). Att uppföra eller bygga till ett attefallshus inom detaljplan kräver inget bygglov, men däremot en anmälan till byggnadsnämnden. Om en komplementbyggnad ändras så att den blir ett komplementbostadshus är även detta en anmälningspliktig åtgärd som inte kräver lov, förutsatt att den nya byggnaden klarar lagens begränsningar. Ett startbesked krävs för att få börja bygga och ett slutbesked krävs för att få ta byggnaden i bruk.

Chaplins är en trygg leverantör med erfarenhet av hela processen med allt från regelverk, konstruktion, produktion, leverans och installation.
Chaplins attefallshus

Attefallshus Dagö

Attefallshus Dagö är ett modernt fyrkantig hus där de har maximerat bygglovet till fullo med en takhöjd på 4 meter i nock som öppnar upp huset och skapar rymd. Ett rymligt allrum med funktionellt kök, ett helkaklat badrum med duschhörn. Stora fönster ger ett ljust hem som känns rymligare och på sommaren kan hela gaveln öppnas mot en lägligt placerad terass.

Attefallshus Rågö

Attefallshus Rågö med loft är möjligheternas stuga för dig som vill ha ett rymligt fritidsboende. Det är gott om plats för både sängplatser, storstuga, matplats och badrum. Attefallshus Rågö är skapad med det där lilla extra. Ett mysigt fritidshus med mycket fönster och altandörrar för maximal ljusinsläpp, högt i tak i storstugan ger extra volym.