Attefallshus, modulhus och prefabhus, Chaplins Linköping

 

Attefallshus och modulhus av hög kvalité

enligt svensk standard.  490.000 kr

Ett attefallshus är en 25 kvm stor permanent bostad. Chaplins erbjuder nyckelfärdiga attefallshus för dig som vill ha ett rymligt boende som exempelvis gästhus, sommarhus eller studentbostad. I våra åretr unt isolerade hus finns det gott om plats för både sängplatser, kök, dusch, wc & tvätt, vardagsrum och matplats.

Attefallshus är ett komplementbostadshus som får byggas utan bygglov med en sammanlagd yta om upp till 25 kvm (kräver anmälan till kommunen). Att uppföra eller bygga till ett attefallshus inom detaljplan kräver inget bygglov, men däremot en anmälan till byggnadsnämnden. Om en komplementbyggnad ändras så att den blir ett komplementbostadshus är även detta en anmälningspliktig åtgärd som inte kräver lov, förutsatt att den nya byggnaden klarar lagens begränsningar. Ett startbesked krävs för att få börja bygga och ett slutbesked krävs för att få ta byggnaden i bruk.

Chaplins är en trygg leverantör med erfarenhet av hela processen med allt från regelverk, konstruktion, produktion, leverans och installation.
Våra attefallshus

Attefallshus Dagö

Attefallshus Dagö

Attefallshus Dagö är ett modernt fyrkantig hus där vi har maximerat bygglovet till fullo med en takhöjd på 4 meter i nock som öppnar upp huset och skapar rymd. Ett rymligt allrum med funktionellt kök, ett helkaklat badrum med duschhörn. Stora fönster ger ett ljust hem som känns rymligare och på sommaren kan hela gaveln öppnas mot en lägligt placerad terass.

Läs mer


Attefallshus Rågö

Attefallshus Rågö

Attefallshus Rågö med loft är möjligheternas stuga för dig som vill ha ett rymligt fritidsboende. Det är gott om plats för både sängplatser, storstuga, matplats och badrum. Attefallshus Rågö är skapad med det där lilla extra. Ett mysigt fritidshus med mycket fönster och altandörrar för maximal ljusinsläpp, högt i tak i storstugan ger extra volym.

Läs mer

Läs mer om attefallshus

Så här går det till

Så här går det till

Den erfarenhet jag har från alla funderingar jag stött på hos spekulanter på attefallshus brukar vara att man ofta grottar ner sig i olika detaljer; hur ska huset vara planerat, vilka färger som ska användas etc. Viktigare är att huset håller hög kvalité, är byggt efter gällande byggregler och har hållbara material för ett långsiktigt och problemfritt ägande. Huset ska vara välisolerat och klara en svensk vargavinter.

Läs mer


Detta gäller för attefallshus

Detta gäller för attefallshus

Du som har ett en- eller tvåbostadshus får, förutom friggebod på maximalt 15 kvadratmeter, även uppföra attefallshus på maximalt 25 kvadratmeter. Innan du börjar bygga måste du göra en anmälan till byggnadsnämnden och få ett startbesked.

Läs mer

Chaplins är en trygg leverantör av attefallshus, prefabhus och modulshus med gedigen erfarenhet av hela processen med allt från regelverk, konstruktion, produktion till leverans och installation.