Hus & Villor

Modulhus – Villor och fritidshus

Enkelt, tryggt och till oväntat bra pris. Chaplins flexibilitet gör att du kan beställa dina hus och stugor till allt från funktionella campingstugor och fritidshus på 15 kvadratmeter till rymliga och lyxiga villor i alla storlekar. Detta är speciellt smidigt för de mindre stugorna för tex stugbyar, tillfälliga boenden, hotellverksamheter och olika markutvecklare. Husen och stugorna utformas helt utifrån dina önskemål.

Moduler

Modulhus byggs av moduler. Modul är en rumslig del av byggnaden, där golv, väggar och tak redan har monterats ihop i fabriken. Modulen kan även innehålla flera mindre rum. Modulerna tillverkas i fabriken av kvalificerade specialister. Som resultat av standardiserad tillverkningsprocess kan huset byggas upp till 95% färdigt. Till exempel kan man utföra inredning och montage av kommunikationer, köksmöbler och sanitetsutrustning.

Inredning av visningsvillor

Vi har fått många frågor varifrån konsten kommer ifrån i våra visningsvillor? Vi köper ifrån justposter.se, som är en webbplats som erbjuder ett brett utbud av affischer. Oom du letar efter ny dekoration för ditt hem eller kontor, se till att kolla in dem.

Transport

Färdiga moduler transporteras till byggplatsen och monteras till ett enhetligt modulhus på fundamentet. Större delen av produktionen sker inomhus och klimatet påverkar då inte kvaliteten. Samtidigt som modulhusen produceras kan fastighetsägaren i lugn och ro förbereda grunden vilket förkortar tiden för installationen.

Snabb byggprocess

Byggprocessen på plats är kort och minskar tiden för eventuella störningar och påverkan av väder och vind. Många har hört av sig om vi kan hjälpa till med mark och anläggning? Vi gör dessvärre inte det, men vi samarbetar med tommystradgard.se som mark och anläggnings entreprenör sedan flera år tillbaks och kan rekommendera dem starkt.